Foto- & foodstyling workshop

Cecilie Svensson & Ditte Ingemann

Lørdag d. 23. marts, 2019 kl. 10-17 afholder vi en workshop med fokus på fotografering og styling af mad i smukke lokaler på Skabelonloftet på Refshaleøen i København.

IMG_9377_.jpg
 
 

At skabe smukke, indbydende og kompositorisk interessante madbilleder, kan synes en kunst i sig selv, men behøver ikke være så kompliceret. Med få midler og nogle gode råd i “værktøjskassen” er det faktisk opnåeligt for de fleste. Ditte Ingemann og Cecilie Svensson har igennem de sidste 10 år levet af at lave foodstyling for danske og udenlandske firmaer og tidsskrifter, og på denne intensive 1-dags workshop har vi samlet vores viden, erfaring og uundværlige tips og tricks i samme pulje - lige til at lære videre til dig!

Dagens program

10.00 – 11.15
Ankomst, præsentation af dagen sammen med kaffe og en bid brød
Kort præsentation af hvilken betydning udstyr, regi, komposition og lys har når du skal style og fotografere.

11.15-13.00
Stylingsession af kage – både Ditte og Cecilie guider jer gennem deres tanker omkring styling og styler hver især en kage, som der tages billeder af. Dette foregår i studio 7 – et smukt, lille studio med et godt lysindfald.

13.00-14.30
Lækker fotogen frokost  - frokostbordet foreviges inden vi spiser. Vi laver et par anretninger, som vi tager udgangspunkt i, tager billeder af og gennemgår dem efter frokosten.

14.30-16.00
Vi snakker om billederne og redigerer tre forskellige billeder fra dagen i Lightroom med tre forskellige udtryk.

16.00-17.00
Afrunding, spørgsmål og farvel – hvis der bliver tid kan vi tale om sociale medier.

Workshoppen er for alle, som gerne vil lære mere om foto og styling, men er især oplagt hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, arbejder med fødevarer, branding og PR. Det kan også være du er blogger, diætist, grafiker og har lyst til at opgradere dit visuelle udtryk eller har brug for et kreativt og inspirerende indspark.

Programmet er foreløbigt, små justeringer kan forekomme, og ved for få tilmeldinger forbeholder vi os retten til at aflyse.

Tilmelding senest d. 17. marts